INCIDENTI: Žestoka tuča grobara na južnoj tribini!

Opasna uvertira

INCIDENTI: Žestoka tuča grobara na južnoj tribini!

Fudbal -
Navijači dva kluba sukobili se na platou ispred stadiona

BEOGRAD - Navijači Partizana potukli su se na južnoj tribini stadiona crno-belih tokom meča protiv Crvene zvezde i tuča je trajala nekoliko minuta dok nije došao kordon policije. Huligani na tribini su se tukli nekoliko minuta, palili su baklje i gađali se, a to je sve trajalo oko pet minuta, dok ih nije razdvojio kordon policije, ali je onda koškanje nastavljeno i preko policajacaPristalice Partizana, okupljene u navijačku grupu "Zabranjeni" pokušale su uoči početka meča da se obračunaju sa navijačima Crvene zvezde na platou kod ulaza na istočnu i severnu tribinu ispred stadiona u Humskoj.

Policija je stvorila veliki kordon oko pristalica Crvene zvezde koji ulaze na severnu tribinu, a sa druge strane stajali su grobari koji ulaze na Istok. Iritirani time što su navijači Crvene zvezde flašama i kamenicama gađali autobus sa fudbalerima Partizana, grobari su krenuli da se osvete. Ponovo su letele kamenice i flaše, ali je posle nekoliko minuta policija uspela da razdvoji dve grupe navijača. Nekoliko osoba je lakše povređeno.

Takođe, došlo je do incidenata i na istočnoj tribini, gde je došlo do manje tuče pristalica dva kluba. Ipak, policija je uspela da razdvoji dve strane.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track