MASAKR U IVANČI: Ćerka i ne pita za oca monstruma!

Najveći zločin u istoriji Srbije

MASAKR U IVANČI: Ćerka i ne pita za oca monstruma!

Crna Hronika -
Njihov susret trajao je svega dva-tri minuta jer je Javorka juče ujutru operisana i nije mogla da razgovara sa ćerkom, kazao je izvor Kurira

BEOGRAD - Javorka se oporavlja, ubica u komi!Zorica Lazić, ćerka monstruma Ljubiše Bogdanovića (60), koji je u utorak u Velikoj Ivanči ubio 13 rođaka i komšija, posetila je juče oko podne majku Javorku u beogradskom Urgentnom centru. Za oca, koji leži samo nekoliko metara dalje od njene sobe, nije ni pitala!Jedva govori- Majku je videla na samo nekoliko minuta, jer je Javorka juče ujutru operisana i nije bila u mogućnosti da razgovara sa ćerkom. Žena koja je teško povređena i kojoj je juče iz vrata izvađen metak jedva da može da govori. Zbog toga Zorica nije želela da je muči i nije se dugo zadržavala, niti je s njom uspela da razgovara o tragediji koja je pogodila njihovu porodicu - kaže izvor Kurira iz Urgentnog centra.Naš sagovornik dodaje da je ćerka insistirala da se bar „kroz staklo“ uveri da joj je majka dobro.Ćerka slomljena- Prvi susret s majkom posle stravičnog zločina bio je dirljiv! Zorica je plakala, videlo se da je slomljena, iako se trudila da ostane jaka. Ljubišu ne samo da nije videla nego za njega nije htela ni da čuje - dodaje on.Ubica iz Velike Ivanče i njegova supruga Javorka smešteni su na istom, poslednjem spratu intenzivne nege u Urgentnom centru. Ispred njihovih vrata neprekidno dežura nekoliko policajaca.- Pojačane su mere obezbeđenja na odeljenju, a tu su i pripadnici policije. Bogdanović je osumnjičen za stravičan zločin, pa je neophodno da bude pod nadzorom policije. Međutim, mnogo je porodica zavio u crno, kada prođe prvi šok, postoji opasnost da bi neko ko je izgubio najmilije mogao da dođe da se sveti - objašnjava izvor Kurira iz istrage, zbog čega je Bogdanović, za čiji se život lekari i dalje bore, pod budnim okom policije.

Zlatibor Lončar
Zlatibor Lončar

U porodici bilo psihički obolelihMeštani Velike Ivanče kažu da je u široj porodici Bogdanovića bilo više psihijatrijskih bolesnika.- Ljubišin otac Mića obesio se kada je Ljubiša bio mali, a stric mu se dugo lečio od psihičkih bolesti. Sinovac Bojan je isto oboleo sa živcima pa se jedno vreme lečio u bolnici „Laza Lazarević“. Međutim, Ljubiša nikada nije pokazivao da ima psihičke probleme - pričaju meštani i dodaju da je Ivica, dalji rođak Bogdanovića, u vojsci ubio druga dok je čistio oružje.

Supruga otkriva pozadinu zločina?Oporavak Javorke Bogdanović u koju je muž brutalno pucao kada je pokušala da pozove policiju, osim familije, sa velikim nestrpljenjem očekuju i istražni organi.- Ona je, kako trenutno stvari stoje, možda jedini živi svedok koji bi mogao da objasni šta se dogodilo Ljubiši i zbog čega je u utorak ujutro gotovo zatro selo u kom su svi imali reči hvale za njega - kaže izvor Kurira iz istrage.

Javorki izvađen metakJavorki Bogdanović (60) juče rano ujutru lekari Urgentnog centra uspeli su da izvade metak iz vrata. Posle operacije, prema rečima direktora Urgentnog centra dr Zlatibora Lončara, van je životne opasnosti.- Sanirali smo povrede koje je metak napravio na vratu i glavi i njeno stanje je stabilno, ali je ona i dalje pod budnim okom lekara - rekao je dr Lončar i dodao da je stanje Ljubiše Bogdanovića i dalje kritično.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track