DEVOJKA VIKTORA TROICKOG OTKRIVA: Ovako smo se veselili na Noletovoj svadbi!
Foto: Instagram

Fenomenalno venčanje

DEVOJKA VIKTORA TROICKOG OTKRIVA: Ovako smo se veselili na Noletovoj svadbi!

Stars -
Sofija Milošević na svom Instagramu podelila fotografije na kojoj je pozirala sa Novakom, Viktorom i Zimonjićem
1 / 2 Foto: Instagram

Sofija Milošević, devojka Viktora Troickog, koja je bila na venčanju Novaka Đokovića i Jelene Ristić na Svetom Stefanu obradovala je svoje fanove kada je na Instagramu objavila fotografije sa ovog veličanstevnog događaja, koji je pratio celi svet.

Podsetimo, snimanje i fotografisanje bilo je strogo zabranjeno tako da je vrlo malo fotografija o onome što se događalo iza zidina procurelo u medije, pa su time i ove fotografije koje je svojim pratiocima postavila manekenka prava dragocenost.

Sudeći po fotografijama, Sofija je izgleda bila među najveselijim gostima. Ona je na svom Instagramu podelila fotografije na kojoj pozirala je Novakom, Viktorom i Zimonjićem. Društvo je bilo veoma opušteno i veoma su se veselili. Pozirali su sa isplaženim jezikom i otkrili da je to bila fenomenalna svadba.

Sudeći po fotografijama, dobro su se zabavljali i na žurki pre svdbe.

Podsetimo, Jelena i Novak Đoković, koji su u četvrtak sklopili građanski brak, venčali su se u subotu i u Crkvi Sveti arhiđakon Stefan na istoimenom ostrvu. Posle venčanja odtišli su u Grčku, gde će nekoliko dana provesti nakrstarenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track