MEMO TUŽI VESNU RIVAS: Ko hoće reklamu preko mene mora i da plati
Foto: Damir Dervisagic

Ne da na sebe

MEMO TUŽI VESNU RIVAS: Ko hoće reklamu preko mene mora i da plati

Stars -
Zbog povrede časti,nanesenu bol porodici i uvrede imena koje je zaštićeno... neko koji želi reklamu preko mene to mora i da plati, napisao je Memo na svojoj Fejsbuk stranici

Memo Haljevac, bosanski slikar i pobednik Farme 5, tužiće pevačicu Vesnu Rivas, bivšu cimerku na imanju Lisović zbog povrede časti i nanetu bol. Naime, folkerka je izjavila da je slikar kvaran čovek i da se bavi crnom magijom. Pogednik Farme odmah je reagovao na ovako teške izjave bivše cimerke i najavio je tužbu jer ne želi da se bilo ko promoviše preko negovog imena.

"Krenulo me ovo sa tužbama upravo Vesna Rivas zbog povrede časti, nanesenu bol porodici i uvrede imena koje je zaštićeno... neko ko želi reklamu preko mene to mora i da plati", napisao je Memo na svojoj Fejsbuk stranici.

Podsetimo, Vesna Rivas je za sarajevske medije izjavila da bi Haljevac sve uradio zbog para i svave i da bi zarad toga prodao sve.

"Memo je jako kvaran čovek, čovek koji će zbog para i slave prodati sve. I ne vidim mu nimalo sjajnu budućnost", rekla je između ostalog Vesna.

U odbranu svom sugrađaninu priskočio je bosanski umetnik i astrolog Edin Aladžuz Kalimero, koji je u otvorenom pismu Vesni Rivas poručio da pevačica, iako rođena u Beogradu, vapi za šumom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track