GIPS NA OBE RUKE: Brena objavila sliku iz bolnice, danas operacija!
Foto: Facebook

Otkazala nastupe

GIPS NA OBE RUKE: Brena objavila sliku iz bolnice, danas operacija!

Stars -
Pevačica je sa suprugom bila na doručku kada se saplela, pala i slomila desnu, kao i lakat leve ruke

Pevačica Lepa Brena je polomila obe ruke na odmoru u Hrvatskoj.

Nakon nezgode i pada, koji joj se dogodio u Novom Vinodolskom, gde se Lepa Brena nalazila na odmoru sa suprugom Bobom Živojinovićem, a pre koncerte u Makarskoj i Bihaću, folk zvezda biće zadržana nalečenju u Ortopedskoj klinici Lovran, nadomak Opatije.

Brzom intervencijom hrvatskih lekara i predusretljivošću kompletnog medicinskog osoblja, ustanovljeno je da je folk diva polomila desnu, ali i lakat leve ruke, zbog čega će biti podvrgnuta hirurškoj intervenciji. Međutim, kako je najpoznatija balkanska muzička zvezda ranije imala zdravstevnih problema sa trombom, tim lekara je odlučio da sačeka jutro, kako bi se INR spustio u meri koja će zadovoljiti hiruršku intervenciju i tada preduzeti operativne mere.

Stanje Lepe Brene je stabilnom, ona se oseća dobro, uz nju su osim supruga Bobe i sinovi Stefan i Viktor, kao i kompletno medicinsko osoblje pomenute klinike.

Porodica Živojinović ovom prilikom se zahvaljuje na velikoj pažnji koju su im ukazali svi zaposleni u Ortopdskoj klinici u Lovranu, ali i svim bliskim prijateljima, kao i celokupnoj javnosti širom Balkana na ukazanom interesovanju i brigom za zdravstveno stanje folk zvezde.

Naime, hrvatski mediji objavili su vest da je srpska pevačica imala saobraćajnu nesreću na putu za Makarsku i da je polomila obe ruke, kao i da se nalazi na operaciji.

Njen sin Viktor je objavio fotografiju na Fejsbuku Lepe Brene u bolnici na kojoj se vidi da nosi gips na obe ruke. Viktor je u opisu slike napisao da pozdravlja sve i da je sve ok.

Podsetomo, Lepa Brena i Boba Živojinović odmarali su u Novom Vinodolskom u Hrvatskoj, što čine svakog leta. Pevačica je sa suprugom bila na doručku kada se saplela, pala i slomila desnu ruku u zglobu. Do daljnjeg neće nastupati, a otkazani su nastupi u Makarskoj i Bihaću.

Imala problem sa desnom rukom

Lepa Brena od 2004. godine boluje od tromboze. Naime, tada joj je na nastupu poplavela ruka i počela da trne zbog začepljenje glavne vene supklavije. Problem se ponovo pojavio u julu 2012. i zbog tromboze potključne vene provela tri dana na lečenju u Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje. Pošto su joj lekari razbili tromb, pevačica je puštena kući. Od tada vodi računa o načinu života, pazi kako se hrani, vežba i trudi se da bude pod što manjim stresom.

Pevačica je otvorila dušu magazinu Story i rekla kako je prvi put zanemarila prve simptome tromboze. "Sećam se, servirala sam sto za ručak, kada mi je desna ruka odjednom pomodrela. Delovalo je kao da se to dešava nekom drugom u nekom filmu. Nakon nekoliko sekundi, plava boja se povukla, a ja sam problem ignorisala. Nekoliko nedelja kasnije pevala sam u Švajcarskoj kad se to ponovilo. Dok sam držala mikrofon primetila sam kako mi na nadlaktici kod mišića pucaju kapilari. Izgledalo je kao da neko ispisuje tetovažu. Preda mnom je bilo dve hiljade ljudi i nije mi palo na pamet da otkažem koncert. Prebacila sam mikrofon u levu ruku, desnu podigla uvis i tako završila nastup", iskreno je ispričala pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track