PREGLED DANA EKREM LJUT: Nemam s kim da pravim šou!
Foto: Dragan Kadić

Nezadovoljan

PREGLED DANA EKREM LJUT: Nemam s kim da pravim šou!

Stars -
Milion dolara da mi daju, a ne ništa mi nisu dalu. Treći put sam ovde, ovo je najgora Farma. Nismo imali ništa. Jedan pogreši i onda svi ispaštaju, jadikovao je Jevrić

Zorica Marković i Vesna Rivas su u kupatilu podrobno komentarisale i analizirale parove na Farmi. Počeli su od Edina i Jelene i zaključile su da tu nema pravih emocija."Jelena Jovanović uopšte nije naivna, zabola je Japi nož u leđa. Ona je na tabletama, teška depresija, odsutnost, ne zna gde će, ne zna šta će. Edin joj tu dobro došao da joj prinosi, kuva pere, ali mu je sada prekipelo, njena drskost, lenjost, razmaženost. On se sada pokajao što je uopšte počinjao sa njom", kazala je Zorica.

"Edin je okoreli egoista, samoživ, ne zanima ga ništa osim pobede. Njemu je instrukcije dao onaj njegov prijatelj, ali svestan je da se zeznu. Mislim da se njemu i dalje sviđa Marijana, pa čeka da se sve ovo završi i napolju vidi šta će... Ali, Mariji se sviđa Marko", utvrdila je folkerka.

Onda su se koleginice dotakle Sare i Ivana.

"On bi sve uradio samo da do kraja odglumi zaljubljenog momka. Njih dvoje su se dogovorili da odglume do kraja. On glumi da pati, da je zaljubljen, ali nema tu emocija", rekla je Zorica, i dodala da su jedini iskreni u svojoj vezi Kaća i Boris. "Vrlo lepo, simpatično, kulturno, kod njih je prava emocija", zaključila je.

"Marko i Marijana su se ljubili, ali niko to neće da prizna, i sada ona njega napada, mržnja ti je nedovršena ljubav, ona uopšte nije naivna, vrlo je lukava i namazana", kazala je Zorica, a Vesna dodala da je Marijana "pileći mozak".

01.06 - Zadruga je farmeri dala zadatak da imitiraju poznate ličnosti. Tako je Zorica Marković skinula proku 100 odsto. Edin Škorić je imitirao Sašu Popovića, a u imitaciji mu je pomogao Ekrem Jevrić.

Vajs je imitirao Novaka Đokovića, a Jelena Jovanović je bila Jelena Karleuša, a tokom njenog nastupa Jelena Golubović je neprestano zviždala i ometala je u imitaciji, a u jednom trenutku je čak pokazala srednji prst.

Ivan Marinković je imitirao Milojka Pantića i njega su farmeri proglasili kao najboljeg. "Hteo sam da imitiram bivšu ženu, ali sam je već imitirao pa sam se odlučio na komentatora", rekao je Ivan. Farmeri su dobili kao nagradu meso, a Ekrem je odmah pitao da li ima pića.

00.55 - Farmerima je zadruga pustila video poruke njihovih najmilijih. Svi su bili potreseni i pale si suze. Jelena Golubović od uzbuđenja nije ni čula sve što su joj poručili baka i mama, ali je zapamitila da joj je Čupo poručio da je voli.

"Ja ne stavljam luk da bi plakao. Kada mi se plače ja plačem. Dobro je što nisam video ćerku jer to ne bih mogao da izdržim", rekao je Vajs.

"Najteće mmi je što nisam videla Dejana i Iliju. Trudila sam se da ne zaplaćem. Suzdržaću se", rekla je Zorica.

"Nisam video porodicu, video sam samo ženu, nisam video četiri sina", rekao je Jevrić kome je u video poruci supruga Igbala poručila da pobedi i da ništa ne brine jer će ga ona čekati u studiju.

00.44 "Ja sam sve ružno potiskujem- Pamtiću samo lepe trenutke", rekla je Zorica Marković. "Da sam znao da da ću raditi na Farmi, ja ne bih dolazio", bio je izričit Ekrem Jevrić.Zahvaljujem se Edinu što je povukao na svoja leđa. Zahvaljujem se i ženama jer je u kući bilo perfektno. Mislim da su žene pobedile ove nedelje", rekao je Vajs na sastanku.

"Milion dolara da mi daju, a ne ništa mi nisu dalu. Treći put sam ovde, ovo je najgora Farma. Nismo imali ništa. Jedan pogreši i onda svi ispaštaju. Nezadovoljan sam. Jedva čekam da se izgubim odavde. Nemam društva da pravim šoue. Piće pošalju, a ne daju mi", ljut je Ekrem na zadrugu.

00.21 - "Mislila sam da je Jelena Jovanović starija jer izgleda potpuno mrtva", rekla je Vesna Rivas koja je iznenađena kada je čula koliko ima godina. Jelena ima problem sa leđima otkako je došala, a u ovim uslovima ta povreda može samo da se pogorša, pravdao je Edin Jeleninu lenjost i to što je preležala celi dan. "Mislim da Edimu dolazi preko glave njegove glave", rekla je Vesna. "Mislim da je sve u glavi a ne u leđima", zaključila je Romana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track