VLADA MANDIĆ  ZALJUBLJEN: Srećan sam sa Anom!
Foto: Nebojša Mandić

VLADA MANDIĆ ZALJUBLJEN: Srećan sam sa Anom!

Stars -
U životu sam se puno puta opekao kada sam u javnosti govorio o svom privatnom životu, pa to ovoga puta neću činiti. Lepo mi je i zadovoljan sam, rekao je bivši rukometaš

Posle nagađanja rukometaš je napokon potvrdio da je zaljubljen. Prva je o vezi sa Vladom Mandićem progovorila Ana Nikolić, a onda je i rukometaš potvrdio da su zajedno.

"Sve što mogu da vam kažem je da sam srećan i ispunjen. U životu sam se puno puta opekao kada sam u javnosti govorio o svom privatnom životu, pa to ovoga puta neću činiti. Lepo mi je i zadovoljan sam", rekao je bivši rukometaš, a sada biznismen i vlasnik restorana. Atraktivna Paraćinka je bila malo rečitija, ali je očito da svoju romansu čuvaju sebično, ne želeći da otkrivaju previše detalja.

"Vlada je sjajan momak. Dobro dete iz patrijarhalne porodice kakva je i moja. Ne manjkaju mu prave vrednosti kao što su čast, poštenje i marljivost. Volim vredne ljude jer sam i sama takva", rekla je pevačica. Ona nije krila da mašta i o majčinstvu iako ne bi da se to odmah povezuje sa njenom novom vezom.

"Spremna sam, ali tek sada. Do juče me je maltene na prvom mestu bila karijera, a odnedavno osećam potrebu za potomstvom i iskreno ga priželjkujem", rekla je Ana i dodala da je, kada je zaljubljena, najlepša i da joj tada ništa nije teško.

"Tada prosto letim. Nasmejana sam i mogu sve", rekla je Ana, koja trenutno osim novih pesama priprema i novu modnu kolekciju za devojčice koju kreira u saradnji sa Tijanom Todorović. Na pitanje da li je pogađaju komentari na račun njenog novog zanimanja, pevačica kaže da ima debelu kožu.

"Navikla sam od samog početka karijere na osporavanja. Međutim, postojim deset godina, što nije malo, i zadovoljna sam dosadašnjim rezultatima kako u muzici, tako i u modi", rekala je pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track