BLOG UŽIVO: Benzema i Pogba srušili Portugaliju
Foto: Reuters

Najnovije informacije iz sveta sporta

BLOG UŽIVO: Benzema i Pogba srušili Portugaliju

Fudbal -
Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja

Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

23:40 - Francuska pobedila Portugaliju 2:1Fudbaleri Francuske pobedili su Portugaliju 2:1 u prijateljskom meču u Parizu. Francuska je povela u 3. minutu golom Benzema. Na 2:0 povisio je Pogba u 69. minutu, a konačan rezultat postavio je Kvarežma sa penala u 77. minutu.

23:15 - Klop: Nisam izgubio žarTrener fudbalera Borusije Dortmund Jirgen Klop odbacio je optužbe da se promenio i "izgubio oštricu i borbenost", iako je njegova ekipa zabeležila veoma loše rezultate na startu Bundeslige. Borusija je izgubila četiri meča u prvih sedam kola i trenutno zauzima 13. mesto na tabeli sa 10 bodova manje od vodećeg Bajerna. "Nisam izgubio "žar" i veru. A i da je tako, postojalo bi jednostavno rešenje. Ovo je faza u koju dođe svaki trener, a rešava se napornim radom. Imamo jedinstvo u ekipi i izaći ćemo još jači", rekao je Klop. On je u dosadašnjem toku sezone imao i dosta problema sa povredama igrača, pošto ne može da računa na Ilkaja Gundogana, Marka Rojsa, Nurija Sahina, Jakuba Blaščikovskog i Henrika Miktarijana.

22:45 - Petković pauzira najmanje šest meseciFudbaler Crvene zvezde Marko Petković pauziraće najmanje šest meseci zbog povrede kolena koju je zadobio na meču mlade reprezentacije Srbije sa Španijom. Pregled magnetnom rezonancom pokazao je da je kapiten mlade reprezentacije Srbije pokidao prednje ukrštene ligamente desnog kolena. "Lekar je napisao da je došlo do rupture prednjih ukrštenih ligamenata, a Marko je sa snimcima otišao sa klupskim doktorom Purićem po još neko mišljenje ortopeda specijaliste", rekao je lekar mlade selekcije Aleksandar Urošević. Srbija i Španija su juče u Jagodini odigrali bez golova u prvom meču baraža za plasman na prvenstvo Evrope.

22:20 - Real protiv Kruz Azula ili pobednika azijske Lige šampionaEvropski klupski fudbalski šampion Real iz Madrida u polufinalu Svetskog prvenstva igraće protiv pobednika duela meksičkog Kruz Azula i najboljeg tima azijske Lige šampiona, saopštila je FIFA. U finalu azijske LŠ kasnije ove godine sastaće se australijski Sidnej Vonderersi i Al Hilal iz Saudijske Arabije. U drugom četvrtfinalnom duelu igraće šampion Afrike i pobednik meča baraža za klupsko SP. U finalu afričke LŠ sastaće se Vita (Kongo) i Setif (Alžir). Prethodno, u duelu baraža za klupsko SP igraće marokanski Magreb i Oukland Siti sa Novog Zelanda. Južnu Ameriku predstavljaće pobednik Kupa Libertadores, argentinski San Lorenco koji će u polufinalu igrati sa boljim iz duela šampiona Afrike i pobednika baraža za SP. Svetsko klupsko prvenstvo održaće se od 10. do 20. decembra u Maroku.

21:55 - Mesi: Dve greške su nas skupo koštale Najbolji fudbaler Argentine Lionel Mesi izjavio je da su ekipu greške koštale poraza u meču sa najvećim rivalom Brazilom. Brazil je u Pekingu savladao Argentinu sa 2:0, a oba gola postigao je Tardel. "Meč su rešile dve naše greške. Prva je bila kod prvog gola, a druga kada nisam uspeo da realizujem penal", rekao je Mesi. On je naveo da je ekipi potrebno vreme da se navikne na novog selektora. "Tim prolazi kroz težak period promene, sa novim trenerom koji ima drugačije ideje od onog ranije. Pokušavamo nove stvari za koje je potrebno vreme, vežbanje i utakmice. Korak po korak i tim će raditi ono što Martino traži", dodao je Mesi. 21:29 - CSKA se žali na oštru kaznu UEFA Moskovski CSKA žaliće se na odluku UEFA da igra tri meča pred praznim tribinama i novčanu kaznu od 200.000 evra zbog navijačih incidenata. Navijači su imali nasilničke i rasističke ispade na meču sa Romom u Ligi šampiona. Ukoliko Evropska fudbalska unija odbije žalbu, Moskovljani će se obratiti i Sudu za sportsku arbitražu u Lozani. Šampion Rusije 21. oktobra dočekaće Mančester siti u utakmici trećeg kola Grupe E Lige šampiona, dok će Roma gostovati 25. novembra u meču petog kola.21:12 - San Antonio pobedio FenerbahčeKošarkaši šampiona NBA lige San Antonio Sparsa pobedili su večeras u egzibicionoj utakmici u Istanbulu ekipu Fenerbahčea sa 96:90 (29:21, 18:19, 28:30, 21:20). Tim Dankan ubacio je 23, a Toni Parker 22 poena za San Antonio koji je nedavno u Berlinu izgubio od nemačke Albe. Ubedljivo najefikasniji u Fenerbahčeu bio je Endru Gaudlok sa 30 poena. Nemanja Bjelica postigao je šest, Bogdan Bogdanović pet, a Jan Veseli devet poena za tim koji trenira Željko Obradović.

20:45 - Gibraltar ponovo primio sedam golovaFudbalska reprezentacija Irske pobedila je selekciju Gibraltara sa 7:0 u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. Irska sada ima dve pobede i prva je u Grupi D. Gibraltaru je ovo bila druga zvanična utakmica u evropskim takmičenjima, a u prvom kolu je izgubila od Poljske takođe 7:0. Škotska je posle poraza od Nemačke zabeležila pobedu, pošto je kod kuće pobedil Gruziju sa 1:0, autogolom Akakija Hubutije. U ostalim popodnevnim mečevima, Mađarska i Rumunija odigrali su 1:1, koliko je bilo i u duelu Jermenija-Srbija.20:28 - Rodžer: Sve je funkcionisaloŠvajcarski teniser Rodžer Federer bio je prezadovoljan svojom igrom u polufinalu turnira Masters serije u Šangaju. Švajcarski teniser pobedio je najboljeg igrača sveta Novaka Đokovića sa 6:4, 6:4 i plasirao se u finale. "Veoma sam zadovoljan kako sam odigrao meč. Pokušao sam da što češće izlazim na mrežu, da skraćujem poene. Nekoliko puta sam izašao na mrežu i odmah nakon riterna. A, kada funkcioniše, agresivni tenis je najbolji. Ja sam oduvek uživao u tome. Danas je sve funkcionisalo, od servisa, preko voleja do riterna, kao i kretanje. Neverovatno sam zadovoljan", rekao je Federer.20:00 - Srbija remizirala sa JermenijomFudbalska reprezentacija Srbije remijem je počela kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, pošto je u Jerevanu igrala nerešeno 1:1 sa Jermenijom. Jermenija je povela preko Roberta Arzumanjana u 73, a izjednačio je Zoran Tošić u 90. minutu. Srbija će se u drugom kolu Grupe I sastati sa Albanijom, u utorak od 20.45 na stadionu Partizana u Beogradu.

19:46 - Vilja debitovao za MelburnŠpanac David Vilja debitovao je za Melburn postigavši izjednačujući gol u remiju protiv Sidneja - 1:1. Vilji je bilo potrebno samo 15 minuta na terenu - pošto je u igru ušao sa klupe u 48. minutu, da matira golmana Sidneja Vedrana Janjetovića. Vilja je pokupio loptu sa ivice šesnaesterca i ispalio niski "projektil" kojim je zatresao mrežu Sidneja. Bivši napadač Barselone i Valensije i vodeći strelac Španije svih vremena igra za Melburn na pozajmici, iz američkog Njujork Sitija.

19:25 - Golman Brazila: Proučavao sam Mesijeve penaleGolman Brazila Džeferson rekao je da je proučavao Mesijeva izvođenja penala i da je zbog toga odbranio udaraac Argentinca na prijateljskom meču. Brazil je u Pekingu savladao Argentinu sa 2:0 u Pekingu, a pri vođstvu “karioka” 1:0, golman je odbranio jedanaesterac igrača Barselone. "Gledao sam kako Mesi izvodi penale. Do poslednje sekunde sam čekao da se bacim, tako da je imao minimalne šanse, šutirao je na svoju bolju stranu, bio sam veoma srećan kada sam odbranio", rekao je Džeferson.

19:06 - Solnok do pobedu trojkom u poslednjoj sekundiKošarkaši Solnoka pobedili su večeras na svom terenu ekipu Igokee sa 63:60 (14:8, 15:15, 18:12, 16:25) u utakmici trećeg kola Jadranske lige. Junak trijumfa mađarske ekipe bio je David Vojvoda koji je postigao pobedonosnu "trojku" u poslednjoj sekundi utakmice. Srpski košarkaš Stefan Sinovec sa 16 poena bio je najefikasniji igrač Solnoka, dok je Igokeu predvodio Đorđe Drenovac sa 12 poena. Solnoku je ovo druga pobeda u regionalnom takmičenju, dok je Igokea zabeležila treći poraz.

18:48 - Jelavić se povukao iz reprezentacije HrvatskeHrvatski fudbaler Nikica Jelavić saopštio je da završava reprezentativnu karijeru, jer nije zadovoljan statusom u ekipi. "Priznajem da me Nikica iznenadio, žao mi je zbog ovakvog raspleta, no prihvatam naravno njegovu odluku. Hvala mu za sve što je dao hrvatskoj reprezentaciji. Mogu mu samo poželeti sve najbolje u životu, pa tako i u nastavku klupske karijere", izjavio je selektor Hrvatske Niko Kovač. Jelavić (29) je odluku o povlačenju iz reprezentacije saopštio dan pošto je selekcija Hrvatske u Sofiji pobedila Bugarsku u kvalifikacijama za Evropsko 2016. godine u Francuskoj.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

18:19 - Stivenidž prijavio trenera gola za ligaški meč

Fudbalski klub Stivenidž u protokol za današnju utakmicu 12. kola engleske Lige dva (četvrti rang) je prijavio 55-godišnjeg trenera golmana Dejva Bisenta. Bisent se na spisku za rezervne igrače našao, jer je njegov sin 26-godišnji Sem povređen, pa je Dejv imenovan za rezervnog golmana. Dejv je poslednju zvaničnu utakmicu odigrao u sezoni 2002/03. za Brajton, kada je imao 43 godine. Fudbalski klub Stivenidž je na svom zvaničnom tviter profilu, uz komentar "što su stariji to su bolji", objavio da njihovi golmani na današnjem meču imaju ukupno 94 godine, s obzirom da startni čuvar mreže Kris Dej ima 39 godina.17:48 - Milan bi specijalne pozivnice u LŠDirektor Milana Umberto Gandini tvrdi da su LŠ potrebe specijalne pozivnice. On smatra da bi najjače evropsko takmičenje bilo još snažnije ako bi velika imena dobijala mesto iako se nisu izborili ta to. Upravo je Milan bez Lige šampiona ove sezone, pošto je završio daleko iza tri najbolje ekipe u Italiji prošle sezone. "Moramo da vidimo kako da unapredimo Ligu šampiona. Voleo bih da se dodeljuju specijalne pozivnice. Pogledajte Italiju na primer, svake godine dve ekipe prolaze direktno i još jedna ide u plej-of, ali imate Milan, Inter, Juventus, Romu, Napoli, Fiorentinu i Lacio koji pokušavaju da budu među te tri ekipe. U Engleskoj imate Junajted, Čelsi, Siti, Arsenal, Liverpul i Totenhem koji se bore za četiri mesta", rekao je Gandini.17:29 - Klop: Nisam izgubio volju za poslomTrener Borusije Dortmund Jirgen Klop rekao je da nije izgubio strast za fudbalom i poslom. Njegova ekipa veoma je loše počela sezonu u Bundesligi sa četiri poraza u sedam kola, dok u Ligi šampiona ima dva trijumfa. "Da sam izgubio veru, a nisam, bilo bi teško nositi se s ovom situacijom. Nisam izgubio ni strast. U ovakvim okolnostima moramo da nastavimo naporno da radimo i zajedno izađemo iz ove situacije. Sad je tako kako je, možemo samo da napredujemo i da se na kraju sve završi na najbolji način. Za deset godina možemo reći: Da li se sećate 2014. godine? Sa osam igrača iz prvog tima i trojicom mladih smo počeli, a da li se sećate kako se završilo u maju 2015?", rekao je Klop.17:15 - FINA odlikovala Putina za doprinos plivanju Predsednik Rusije Vladimir Putin odlikovan je najvećim priznanjem koje dodeljuje Međunarodna plivacka federacija (FINA), uprkos seriji doping skandala, zbog kojih toj zemlji preti suspenzija. Odlikovanje FINA dodeljuje se liderima država ili pojedincima od velikog ugleda, koji su dali izuzetan doprinos plivačkom sportu. Sledeći domaćin svetskog šampionata u plivačkim sportovima je ruski grad Kazanj. Predsednik FINA Đulio Maljone rekao je da je Putinova podrška plivanju "veliki doprinos učvršćivanju bratstva među narodima, u duhu mira i prijateljsta". Svetska rekorderka Julija Jefimova jedna je od desetak ruskih plivača koji su u poslednje dve godine bili suspendovani zbog dopinga. 16:51 - Kejti Peri na Super boulu Američka pop pevačica Kejti Peri nastupiće 1. februara 2015. u poluvremenu Super boula, finalne utakmice profesionalne lige u američkom fudbalu (NFL). Na ovogodišnjem poluvremenu najgledanijeg sportskog događaja u SAD nastupali su pevač Bruno Mars i bend Red hot čili pepers. Super boul je ove godine privukao 110 miliona televizijskih gledalaca. Do sada su u poluvremenu Super boula nastupili Bijonse, Madona, grupa Hu i Brus Springstin. Super boul, koji važi za najveći i najgledaniji sportiski događaj u SAD, poznat je i po skupim reklamama, a prošle godine kompanije su morale da plate čak četiri miliona dolara za emitovanje 30 sekundi svog reklamnog spota. Super boul će se naredne godine igrati u Feniksu, u američkoj saveznoj državi Arizoni. 16:22 - Kristijano Ronaldo vredi milijardu evra Žorge Mendeš, Agent fudbalera Real Madrida Kristijana Ronalda, rekao je da je njegov klijent najveći sportista u istoriji i da trenutno vredi milijardu evra. "Osim što je najbolji fudbaler u istoriji, on je i najveći sportista svih vremena. Ne možete ga porediti ni s kim. Cena njegove otkupne klauzule bi trebalo da bude milijardu evra", rekao je Mendeš. Mendeš, koji je ranije ove nedelje izjavioda će Ronaldo karijeru završiti u Realu, dodao je da veruje da će njegov klijent biti najbolji sportista u istoriji. "Najbolji je igrač u najvećem sportu u kome je najveća konkurencija. Zbog toga je najbolji", kazao je Mendeš. Portugalac je u dosadašnjem toku sezone postigao 19 golova u 11 utakmica u svim takmičenjima i glavni je favorit za osvajanje Zlatne lopte. 16:01 - Udovičić: Sport i rekreacija pretpostavka zdravog života Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić poručio je da su omasovljavanje rekreacije i podsticanje svih gradana Srbije na bavljenje sportom od najvećeg znacaja za zdravlje nacije. "Sport i rekreacija su nosioci pravih vrednosti i jedna od osnovnih pretpostavki zdravog života. Kada se deca bave sportom od najmladih dana grade se istrajnost, timski duh i osećaj za fer plej. Zato je od ogromnog značaja da danas, kada se sve manje ljudi rekreativno i amaterski bavi sportom, učinimo sve što možemo da ih podstaknemo da iz kuće izađu na terene i u prirodu i da učine nešto dobro za svoje zdravlje i zdravlje svoje porodice“, rekao je ministar Udovičić. Prema rečima ministra sporta, na promovisanju važnosti rekreacije neophodna je kontinuirana saradnja države, medija, stručne javnosti, nastavnika, vaspitača i roditelja. 15:39 - CAF: Kup afričkih nacija po planu, bez obzira na ebolu Afrička fudbalska konfederacija (CAF) saopštila je da neće biti odložen Kup afruičkih nacija, kako je to predložio domaćin turnira Maroko, zbog epidemije ebole. Kup Afrike na programu je od 17. januara do 8. februara u Maroku. Ministar zdravlja Maroka predložio je CAF-u da se takmičenje odloži zbog opasnosti od širenja epidemije smrtonosnog virusa ebole, koji je od počeka godine usmrtio 4.000 ljudi.15:15 - Vilja debitovao golom za MelburnŠpanski fudbaler David Vilja debitovao je za Melburn postigavši izjednačujući gol u remiju protiv Sidneja - 1:1. Vilji je bilo potrebno samo 15 minuta na terenu - pošto je u igru ušao sa klupe u 48. minutu, da matira golmana Sidneja Vedrana Janjetovića. Vilja je pokupio loptu sa ivice šesnaesterca i ispalio niski "projektil" kojim je zatresao mrežu Sidneja.

http://www.youtube.com/watch?v=M6yH6vGp6pQ

14:30 - Hamiltonu pol, Rozberg uz njegaVozač Mercedesa Luis Hamilton startovaće sa pol pozicije na prvoj Velikoj nagradi Rusije, 16. trci ovogodišnjeg šampionata Formule 1.Britanac je do sedme pol pozicije ove sezone došao u vremenu od 1:38.513 minuta na stazu u Olimpijskom selu u Sočiju. Hamiltonu će se u prvom redu na startu trke, u nedelju u 13 časova, pridružiti njegov timski kolega, dok će treću poziciju zauzeti Valteri Botas u Vilijamsu.

13:50 - Pobeda Ivane Jorović na WTA debijuMlada srpska teniserka Ivana Jorović ostvarila je pobedu u prvoj rundi kvalifikacija za WTA turnir u Luksemburgu. U svom debiju na WTA nivou 17-godišnja Jorovićeva savladala je godinu dana stariju Osean Dodin iz Francuske sa 4:6, 6:1, 7:5. Za plasman u poslednju rundu kvalifikacija Jorovićeva će igrati sa boljom iz duela prve nositeljke Johane Larson i Sofije Kovalec.

13:15 - Roma želi MilneraPrema pisanju britanskih medija, Roma je spremna da plati 10.000.000 funti Mančester Sitiju za engleskog internacionalca, Džejmsa Milnera. Mada, prekaljenom vezisti ugovor ističe juna naredne godine, a pregovori sa upravom Sitija ne idu po planu.

12:35 - Simon u finalu turnira u ŠangajuFrancuski teniser Žil Simon plasirao se u finale turnira u Šangaju, pošto je u polufinalu pobedio Španca Felisijana Lopesa sa 2:0 u setovima 6:2, 7:6. Simon je u njihovom četvrtom međusobnom duelu do druge pobede došao posle 80 minuta igre. Francuz, koji je 29. teniser sveta, je u prvom setu u trećem i petom gemu oduzeo servis Špancu, pa je tako došao od prednosti od 1:0. U drugom setu nije bilo brejkova, pa je taj period igre okončan u taj-brejku, koji je Simon dobio sa 7:1, napravivši tri mini-brejka. Simon, koji se drugi put u karijeri plasirao u finale nekog Masters turnira, će se sutra sastati sa boljim iz duela između Novaka Đokovića i Rodžera Federera.

12:15 - Vidal se povredioLoša vest za Juventus, pošto je selektor Čilea Horhe Sampaoli izjavio da Arturo Vidal ima problema sa tetivama kolema. Sjajni vezista odigrao je svih 90 minuta u pobedi Čilea nad Peruom rezultatom 3:0, ali je Vidal posle meča osetio oštar bol."Videćemo šta će testovi pokazati", rekao je Sampaoli.

12:00 - Samanta Stosur u finalu u OsakiAustralijanka Samanta Stosur plasirala se u finale Otvorenog prvenstva Japana u tenisu pošto je u Osaki savladala Jelinu Svitolinu iz Ukrajine sa 7:6 (6), 6:2. Protivnica australijskoj teniserki u završnom meču turnira biće Zarina Dijas iz Kazahstana koja je pobedila Tajlanđanku Luksiku Kumkum sa 6:2, 7:5.

11:52 - Jelena Janković završila sezonuSrpska teniserka Jelena Janković zbog problema sa leđima otkazala je učešće na turnirima u Moskvi i Sofiji, što znači da je završila sezonu.

11:28 - Benčić protiv Riske u finalu TjanđinaU finalu WTA turnira u Tjanđinu, koji se igra za nagradni fond od 250.000 dolara, sastaće se Belinda Benčić iz Švajcarske i američka teniserka Alison Riske.Riske je jutros u polufinalu savladala Kineskinju Ženg Saisai sa 6:0, 6:1, dok je Benčić do završnog meča na turniru stigla tako što joj je Peng Šuai, takođe iz Kine, zbog povrede predala meč u prvom setu, pri vođstvu Švajcarkinje od 3:1.

11:00 - Junajted ponudio 50 miliona evra za štoperaEngleski fudbalski klub Mančester Junajted ponudio je 50 miliona evra za defanzivca Borusije iz Dortmunda Matsa Humelsa. Pregovori dva kluba su već odmakli, a na prelasku Humelsa na Old Trafored insistira menadžer Junajteda Luj van Gal.Ovaj 25-godišnji fudbaler je nedavno izjavio da bi voleo još dugo godina da igra za „milionere", kada je čuo spekulacije da bi mogao da pređe u Barselonu. Humels je karijeru počeo u minhenskom Bajernu, a za Borusiju je od 2007. godine odigrao 227 mečeva i postigao 20 golova.Za selekciju Nemacke odigrao je 36 utakmica i dao cetir

10:30 - Bejl: Sada smo puni samopouzdanjaReprezentativac Velsa Garet Bejl kaže da će remi bez golova sa BiH dati njegovoj ekipi samopouzdanje pred okršaj sa Kiprom u ponedeljak.“Nadam se da će ponovo doći mnogo navijača i da ćemo ih učiniti ponosnim – moramo da osvojimo sva tri boda. Puni smo samopouzdanja sada, ali znamo da moramo da budemo maksimalno koncentrisani“, rekao je fudbaler Real Madrida.U remiju sa BiH nije bilo mnogo prilika na obe strane, ali Bejl je zadovoljan prikazanim. “Želimo da pobedimo svaku utakmicu, ali mislim da je remi veoma dobar rezultat. Pokazali smo pravi karakter i duh, preorali smo teren“, dodao je Bejl.

10:10 - Donovan se oprostio od reprezentacijeNajbolji američki fudbaler svih vremena Lendon Donovan oprostio se od reprezentacije u remiju sa Ekvadorom 1:1.

09:40 - Bane Ivanović i fudbaleri kreću na Jermeniju Fudbalska reprezentacija Srbije u Jerevanu započinje kvalifikacioni ciklus za prvenstvo Evrope 2016. Kapiten Srbije Branislav Ivanović demantovao je glasine da zbog povrede neće moći da igra. Dušan Tadić i Lazar Marković očekuju težak posao na startu kvalifikacija, ali ističu da Srbija mora da osvoji šest bodova u prva dva meča. Utakmica I kvalifikacione grupe za EP između Jermenije i Srbije igra se u subotu u Jerevanu od 18 sati09:10 - Zvezda čeka Olimpiju, Partizan ide na noge Cedeviti Ovog vikenda na programu su mečevi 3. kola ABA lige, a derbi se igra u Pioniru gde se u subotu od 21 sastaju dve neporažene ekipe – Crvena zvezda i Olimpija. Košarkaši Partizana imaće vrlo težak posao, pošto u subotu od 19.00 gostuju Cedeviti, timu koji je sezonu počeo sa velikim ambicijama, ali je na startu upisao dva poraza. U nedelju od 17 sati Metalac gostuje Krki u Novom Mestu, a Mega Vizura zatvara rundu mečom sa Cibonom u ponedeljak od 21.00 u Sremskoj Mitrovici.ABA liga, treće kolo: subota: 16.00 Solnok – Igokea, 19.00 Cedevita – Partizan, 21.00 Crvena zvezda – Olimpija, nedelja: 17.00 Krka – Metalac, 19.00 Zadar – Levski, 21.00 Budućnost – MZT, ponedeljak: 20.30 Mega Vizura – Cibona. 09:00 - PREGLED SPORTSKIH DOGAĐAJA KOJI SU OBELEŽILI PRETHODNI DAN MOŽETE VIDETI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track