ZA NJIM UZDIŠU MNOGE DEVOJKE: Prepoznajete li dečaka sa fotografije?

Zvezda X Faktora

ZA NJIM UZDIŠU MNOGE DEVOJKE: Prepoznajete li dečaka sa fotografije?

Pop kultura -
Pre dve godine počeo sam da snimam covere koji su postali prepoznatljivi tako da sam imao publiku putem interneta, društvenih mreža na osnovu tih obrada, rekao je superfinalista najgledanijeg muzičkog šoua

Još kao dečak pokazivao je skolonost prema muzici. Pre nekoliko godina počeo je da snima poznate hitove, ali u sopstvenim aranžmanima, što se veoma dopalo internet publici. A onda je uledila prijava za najpoznatiji muzički šou na Balkanu – X Faktor Adria!

"Pratio sam ovaj format u Engleskoj i Americi i kada sam saznao da ce biti i kod nas, prijavio sam se. Pre dve godine počeo sam da snimam covere koji su postali prepoznatljivi tako da sam imao publiku putem interneta, društvenih mreža na osnovu tih obrada. Ljudima iz regiona se dopao moj rad i eto. Svi oni koji su mi pisali i pružali podršku na mom Jutjub kanalu da se prijavim. Smatrao sam da je ovo prilika koju ne treba propustiti I nisam pogrešio!", objašnjava Lukijan Ivanović, superfinalista X Faktora, čiji ćemo nastup gledati u super finalu u Kombank areni 23. marta!

Njegova mentorka popularna pop pevačica Emina Jahović uveliko radi sa talentovim Lukijanom na ovom nastupu I veruje u njegov uspeh, a dodatnu podršku Lukijan dobija i od svoje porodice: “Mi smo jedna srećna muzička porodica! Veoma mi znači Eminina podrška, ali I podrška mame, tate, sestre i brata I svih mojih vernih pratilaca - jedva čekam superfinale da se svi okupimo! Ovo takmičenje mi je pomoglo da se osamostalim, odvojio sam se od porodice i zaista sam ih se uželeo. Međutim, iako nije bilo lako, vredelo je - X Faktor nam je svima pružilo veliku popularnost: od kada smo postali superfinalisti uverili smo se šta je ludilo koje se zove biti popularan!", naglašava šarmanti Lukijan.

Podsetimo, sutra uveče na TV Pink na programu je specijalna epizoda X Faktora posvećena superfinalistima ovog popularnog takmičenja, a veliko superfinale zakazano je 23. marta u Kombank areni!

http://www.youtube.com/watch?v=jT8IjjfcziY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track