PUKAO: Siledžija Adil prodao samo dve karte za proslavu Nove godine!

Niko neće da sluša pevača nasilnika

PUKAO: Siledžija Adil prodao samo dve karte za proslavu Nove godine!

Stars -
Otkako je Kurir otkrio da je Maksutović prebio ženu Anu, za njegov nastup u najluđoj noći rezervisane samo dve ulaznice

Siledžiju niko neće.Nakon što je pretukao suprugu Anu, ćerku Džeja Ramadanovskog, Adil Maksutović se smučio i publici. Kako Kurir saznaje, otkako je objavljena vest o pevačevom nasilničkom ponašanju, više nijedna karta nije prodata za njegov novogodišnji nastup u jednom beogradskom lokalu.Niko ne dolazi po kartePozvali smo broj na koji se rezervišu ulaznice za doček Nove godine na tom mestu, a dečko koji se javio potvrdio nam je da je prodaja pre incidenta išla bolje.- Juče je zvao neko za dve rezervacije, ali još nije preuzeo karte. Ja i dalje delim letke, pa možda se još neko javi!Kako bismo proverili naša saznanja da je interesovanje za Adilov nastup rapidno opalo zbog toga što je pretukao ženu, kontaktirali smo i jednog od suvlasnika kluba u kome je Maksutović ugovorio tezgu.- Vi snimate ovaj razgovor, zar ne? Pišite šta hoćete jer imate tu vašu novinarsku slobodu - rekao je Nikola.Gazda kluba ljutKada smo objasnili da zovemo kako bismo proverili informaciju, odgovorio je:- Ne znam ja da li je opalo interesovanje ili nije! Mi idemo s tim, pa šta bude!Onda je iz čista mira povisio ton i počeo da optužuje novinare koji se bave ovom temom i poručio nam da umesto toga pogledamo šta nam se dešava sa državom!- Nemate o čemu da pišete pa pišete o Adilu četiri dana! Što ga ne razapnete na Terazijama?! Ljudi nemaju šta da jedu, a vi pišete o njemu! Što o tome ne pišete?!Očigledno čovek nije mogao da se kontroliše, pa je počeo da viče na nas jer ni sam ne zna šta mu je činiti u ovakvoj situaciji! Pozvali smo i Adila, ali njegov broj je ostao nedostupan.

Ne oprašta...  Adil molio Anu da se pomire zbog njegove karijere
Ne oprašta... Adil molio Anu da se pomire zbog njegove karijere

Pravi drugI PORED PROBLEMA UVEK TU ZA PRIJATELJEDžej Ramadanovski ovih dana proživljava pravi pako jer mu je zet Adil prebio ćerku, ali i pored toga stigao je na slavlje kod svog prijatelja. Naime, njegov drug, poznati zlatar Nebojša Bojović, na popularnom splavu „Akapulko“ organizovao je proslavu povodom godišnjice firme i Džej je došao među prvima da mu čestita dugogodišnje uspešno poslovanje. Zbog cele frke koju ima, Ramadanovski se nije dugo zadržao, ali je još jednom pokazao da je i u najtežim situacijama pravi drug.

Preko interfonaKRIJU SE IZA ZATVORENIH VRATAKako bismo stupili u kontakt s pevačem, otišli smo u Kotež gde živi. Pošto nije bio kod kuće, pozvonili smo na interfon njegovih roditelja i javila se njegova majka.- Adil će se oglasiti kada bude došlo vreme za to - rekla nam je, ali nije otvorila vrata.Otišli smo i do Ane, koja sada živi kod majke, ali ni tamo niko nije otvorio, iako smo čuli glasove u stanu.(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track