DOČEK ŠAMPIONA: Vaterpolisti na balkonu u majicama Ne damo titulu!
Foto: Kurir

Zlatni Delfini

DOČEK ŠAMPIONA: Vaterpolisti na balkonu u majicama Ne damo titulu!

Ostali sportovi -
Zlatni "Delfini" su na čuveni balkon izašli u majicama "Ne damo titulu". Potom su članice hora "Kolibri" Anđelija Milenković i Ivona Ramosek otpevale srpsku himnu "Bože pravde"
1 / 7 Foto: Kurir

Na balkonu ispred Starog dvora održan je svečani doček zlatnih vaterpolista, koji su u nedelju u Budimpešti osvojili titulu prvaka Evrope pošto su pobedili Mađarsku rezultatom 12:7.

Program je otvoren pesmom Ane Kokić, a potom su vaterpolisti i članovi stručnog štaba počeli da izlaze na balkon pozdravljeni od strane nekoliko hiljada navijača.

Zlatni "Delfini" su na čuveni balkon izašli u majicama "Ne damo titulu". Potom su članice hora "Čarolija" Anđelija Milenković i Ivona Ramosek otpevale srpsku himnu "Bože pravde". Navijači su skandirali "Bravo, majstori", "Bravo, delfini", kao i "Srbija, Srbija".

"Hvala vam što ste nas podržali. Hvala vam što nas volite. Imam samo jednu molbu. Molim vas da budete ponosni što imate ovakvu ekipu", rekao je kapiten Živko Gocić.

Najbolji golman prvenstva Gojko Pijetlović potom je poveo skandiranje "Uzmi Žile (Gocić) evrotitulu".

Okupljenima se kratko obratio i prvi čovek srpskog vaterpola Milorad Krivokapić:"Braćo Srbi i sestre Srpkinje, neka vam je srećna zlatna medalja. Neka slavi cela Srbija jer ima i zašto".

Po završetku predstavljanja igrača nekoliko pesama je otpevao Saša Kovačević.

Zlatni vaterpolisti su posle ovog zvaničnog dela programa otišli u skupštinu grada Beograda, gde je prijem upriličio gradonačelnik Siniša Mali.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track